СЛАДКИШНИЦА ГАВРОШ

тел. за ПОРЪЧКИ 029560065

Image search results - "дакел"
kuche.jpg
ДЕТСКА 3Д ТОРТА ДАКЕЛЧЕ - за поръчки: 02/9560065; 02/9572977; 08991567241563 viewsМинималният брой парчета е 12. Максимален брой парчета - без ограничение. Вкус - японска, бейлис, трюфел, еклерова, Луй XIV, шампанско с ягоди, домашна.
   
1 files on 1 page(s)